Helgmeny med blinier, cajunkyckling och nice cream
- AvRedaktionen
Veckans helgmeny består av blinier till förrätt, cajunkyckling till huvudrätt och nyttig nice cream till efterrätt. Till det en riktigt god fördrink!
FÖRDRINK:
Monza
Gillar du Aperol Spritz gillar du säkert även Monza, en drink med campari, vodka och äppeljuice.
Till receptet >>
FÖRRÄTT:
Blinier med löjrom och västerbottensost
Frasiga blinier med lyxig löjrom, västerbottensost, pepparrot och crème fraiche. Ett perfekt tilltugg!
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Cajunkyckling med ugnsbakad sötpotatis
Fritera kycklingen i polenta och servera med ugnsbakad sötpotatis, coleslaw och sötstark honungsdijon.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Nice cream med nötter och kolasås
Vi älskar allt med de här receptet: bananglassen, kombinationen av kokos och jordnötter och kolasåsen!