Helgmeny med ärtsoppa, kalvstek och vit chokladblondie
- AvRedaktionen
Lättlagat och lyxigt! Bjud över vännerna på den här härliga trerättersmenyn med klassiska smaker. Enkel att göra, men sagolikt god!
FÖRRÄTT:
Grön ärtsoppa med räkor och wasabikräm
Går enkelt att förbereda och ha på vänt i kylen. Servera soppan kall och toppa med wasabikräm, räkor och dill eller persilja.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Kalvstek med frästa bönor och basilikakräm
Saftig stek med krispiga bönor, frisk basilikakräm och kryddig klyftpotatis. Finns det fettkappa på köttet, behåll gärna den.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Vit chokladblondie med hallon och mandel
Bakas enkelt i långpanna och står sedan snällt och väntar på gästerna. Servera med kaffe och kanske en klick glass eller grädde.
Till receptet >>
Här hittar du fler härliga helgmenyer >>
Av: Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth