Getostbollar med gräslök och rosépeppar
- AvRedaktionen
De vackra getostbollarna ser tjusiga ut, men är väldigt enkla att göra. Rulla bara bollar av getost och stansa ut runda brödcirklar med en kakform.
16 bitar
Tid: 25 minuter
Du behöver:
16 st små bitar surdegsbröd
2 msk olivolja av en god kvalitet
1 getostrulle, ca 200 g
10 g gräslök (finhackad)
3 msk rosépepparkorn (mortlade)
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Ringla olivoljan på brödet och grilla i ugnen i cirka 7 minuter eller tills att bröden är lätt rostade. Ta ur och ställ åt sidan.
Skär getosten i 16 bitar, rulla dem till små bollar i handflatan. Rulla hälften i gräslökshack och hälften i rosépepparkross. Förvara i kylen tills det är dags att servera, lägg dem då på brödet.
Recept: Jennifer Joyce
Foto: Michael Paul