Club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs
- AvRedaktionen ELLE
En ordentlig club sandwich ska vara välfylld med godsaker! Den här har vi maxat med rostbiff, avokado och dijonmajonnäs!
7 tips för att lyckas med dina hamburgare

Club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs
Som det godaste smörrebrödet, här byggt på höjden för extra wow-effekt!
4 portioner
Du behöver:
½ gurka
1 avokado
½ citron
4 skivor levainbröd
700 g rostbiff i skivor
Dijonmajonnäs:
2 dl god majonnäs
1–2 msk dijonsenap
Salt och nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Skiva gurkan i långa tunna skivor, gärna på mandolin. Skär avokadon i tunna skivor och droppa citron över skivorna.
- Blanda majonnäsen med dijonsenap, salt och peppar. Dela varje brödskiva i två och bred på rejält med dijonmajonnäs på alla skivor. Lägg 3–4 skivor tunt kött, gurka och avokado på varje brödbit. Lägg en brödskiva över och servera.
Recept: Audrey Cosson Foto: Virgine Garnier
LÄS MER: