Chokladkoppar med en hint av te

  • AvRedaktionen
Chokladkoppar med en hint av te.
De här chokladkopparna med smak av te är lika goda som de är söta. Extra fint blir det om du serverar desserten i färgglada koppar på fat. Fynda billigt på loppis!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

12 koppar

Tid: 15 minuter

Du behöver:

2 1/4 dl grädde

1 3/4 dl mjölk

1 tepåse, Earl Grey

1 tepåse, English Breakfast

375 g blandning av finhackad mjölkchoklad och mörk choklad

Gör så här:

Lägg chokladen i en skål. Häll grädde, mjölk och innehållet i tepåsarna i en kastrull. Låt det långsamt koka upp och häll sedan genom en sil över chokladen. Rör om tills chokladen smält. Häll över chokladblandningen i en tillbringare, och häll sedan upp i 12 små koppar. Låt svalna tills chokladen blivit fast.

Fler recept till afternoon tea hittar du här >>

Chokladkoppar med en hint av te.
Chokladkoppar med en hint av te.

Av: Sarah Cook

Foto: Myles New

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!