Chips med romdipp och vaktelägg
- AvRedaktionen ELLE
Servera lättsaltade chips med en syrlig dipp, läcker rom och hårdkokta vaktelägg. Festligt tilltugg att börja kvällen med!
Chips med romdipp
Knapriga chips, syrlig dipp och läcker rom – gott tilltugg som passar perfekt till ett glas bubbel.
6 portioner
Du behöver:
18 vaktelägg eller 6 hönsägg
1 dl crème fraiche
100 g naturell färskost
2 msk hackad gräslök
Salt och nymald peppar
75 g MSC-märkt stenbitsrom eller vegorom
1 påse lättsaltade lantchips
Gör så här:
- Hårdkoka äggen, c:a 3 minuter. Blanda crème fraiche, färskost och gräslök. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Lägg upp äggen på tallrikar med en liten skål ostkräm, rom och chips.
Recept och foto: Skovdal Nordic
