Catarina Königs lättlagade trerätters med smak av Italien

  • AvRedaktionen ELLE
Catarina Königs lättlagade trerätters med smak av Italien
Vardagslyxa med en vällagad trerätters med inspiration hämtad i Italien. Här har Catarina König samlat sina bästa recept.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Surdegsmacka med chèvrekräm och ugnsrostade morötterBrand logo

Surdegsmacka med chèvrekräm och ugnsrostade morötter

– En härlig trerätters med smaker från Italien! Klassisk bruschetta, som jag lyxar till med krämig burrata och tryffel. Pastan snurras i en krämig sås med somrig sparris och som avslutning en pannacotta och jordgubbar med amaretto. Favoriter alla tre!

BRUSCHETTA MED BURRATA OCH TRYFFEL

Burrata och tryffel gör bruschettan till lyxmat.

Till recept>>

KRÄMIG SPARRISPASTA MED CITRON

Få ingredienser, men maxade smaker!

TILL RECEPT>>

AMARETTOPANNACOTTA MED MANDELFLARN

Klassisk dessert med vuxna smaker.

TILL RECEPT>>

Amarettopannacotta med mandelflarn är ett läckert sätt att knyta ihop middagen