Catarina Königs lättlagade trerättersmeny

Catarina Königs lättlagade trerättersmeny
Friterad hasselbackspotatis, röding med krossad potatis och knäckig crème brûlée – det här är lättlagad lyx enligt Catarina König.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Middag hos Wood: VodkapastaBrand logo

Middag hos Wood: Vodkapasta

– Det här är en riktigt härlig trerätters! Små, frasiga friterade potatisar till ett glas bubbel, min favoritfisk med fräscha tillbehör och så en underbar knäckig crème brûlée som jag smaksatt med kardemumma och serverar med färska bär – det kan inte bli godare.

FRITERAD HASSELBACKSPOTATIS MED LÖJROM

De frasiga småpotatisarna är en smakstart på middagen.

Till recept>>

Frasigt friterad hasselbackspotatis med löjrom är oslagbart gott

RÖDING MED KROSSAD POTATIS OCH PEPPARROTSKRÄM

Röding, pepparrot och brynt smör – det kan inte bli mycket godare.

Till recept>>

KNÄCKIG CRÈME BRÛLÉE MED KARDEMUMMA

Förbered gärna crème brûléen dagen innan.

Till recept>>

Crème brûléen går bra att förbereda dagen innan

Lyxiga nudlar på fyra minuterBrand logo

Lyxiga nudlar på fyra minuter