Catarina Königs nyårsmeny med fördrink

  • AvRedaktionen
Catarina Königs nyårsmeny med fördrink.
Catarina König har tagit fram en lyxig trerättersmeny som passar perfekt till nyår. Inled - eller avsluta - gärna middagen med en läskande champagnedrink.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

FÖRDRINK:

Inled middagen med en svalkande champagnecooler med Tom Collins-sorbet. Lägg en kula sorbet i vardera champagneglas, toppa upp med champagne och servera direkt!

Till receptet >>

Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.
Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.

FÖRRÄTT:

Vad sägs om oxfilécarpaccio med krispig ruccola, rostade pinjenötter, parmesan och en härlig tryffelkräm till förrätt? Galet gott och man vill bara ha mer!

Till receptet >>

Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.
Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.

HUVUDRÄTT:

Till huvudrätt bjuder Catarina på oxfilétournedos med västerbottenpuré, rödvinssås, citron- & parmesanstekt sparris, picklad rödlök och västerbottenchips.

Till receptet >>

Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.
Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.

EFTERRÄTT:

Efterrätten består av vaniljvisp med hallon på små dessertmaränger. Det tar endast 5 minuter att göra, utan några som helst förberedelser!

Till receptet >>

Vaniljvisp med hallon på maränger.
Vaniljvisp med hallon på maränger.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!