Burrata med bondbönor, dragon och krasse

Recept på burrata med bondbönor, dragon och krasse
Världens enklaste (och godaste) förrätt kommer här: krämig burrata, bondböner, dragon och krasse. Smaklig måltid!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo

Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Burrata med bondbönor, dragon och krasse

Du kan givetvis använda konserverade bönor om du vill – skölj och låt rinna av ordentligt.

Burrata med bondbönor, dragon och krasse är en superenkel förrätt

4 portioner

Du behöver:

1 kg bondbönor
Olivolja
Flingsalt
1 citron, rivet skal + saft
2 burratabollar, halverade
Rosésallat
1 näve färsk dragon
1 näve krasse

Gör så här:

  1. Blanchera bondbönorna, öppna skidan och ta ut bönorna. Blanda med olja, salt och citronsaft.
  2. Fördela bondbönorna på tallrikar tillsammans med burrata och rosésallat i bitar. Strö över färska örter och rivet citronskal, ringla över olivolja.

Foto: Stine Christiansen