Böckling med senap och rädisor på knäcke

  • AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 personer

Förrätt

Tid: 5 minuter

Världens enklaste och godaste sommarförrätt. Perfekt med öl och en nubbe till!

2 msk lätt crème fraiche

2 msk Västervikssenap (eller annan söt och stark senap)

1/2 msk vatten

4 böcklingfiléer

6 rädisor

4 dillkvistar

4 bitar knäckebröd

nymalen svartpeppar

Rör ihop crème fraiche och senap, späd med vattnet. Dra bort ryggfenan på böcklingen om den sitter kvar. Skär fisken i 3 cm-bitar.

Tvätta och skiva rädisorna tunt. Plocka dillen. Blanda senapsdressingen med böcklingen och lägg dem på knäckebrödsskivorna. Garnera med rädisskivorna och dillen. Krydda med lite nymald svartpeppar och servera.