Puffiga blinier med rom och smetana

Recept på blinier med rom och smetana
Klas Sjöberg
Blinier är snabbt fixad, utan att tumma på lyxen! Toppa med smetana, finhackad rödlök, färsk dill och den rom du föredrar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Dryckescoachen #6 - Öppna en champagneflaska – så gör duBrand logo

Dryckescoachen #6 - Öppna en champagneflaska – så gör du

Puffiga blinier med rom och smetana

Snabbfixade och lyxiga godbitar som blir en given succé på festen! Välj att toppa dina blinier med den rom du tycker bäst om.

Snabbfixade blinier med rom och smetana
Klas Sjöberg

12 stycken

Tid: 10 minuter

Du behöver:

12 blinier, färdigköpta
1 dl smetana
80 g rom, gärna regnbågsrom
2 msk finhackad rödlök
1 knippe färsk dill
1 tsk rivet citronskal
1 nypa nymalen svartpeppar

Gör så här:

  1. Lägg blinierna på ett serveringsfat och klicka på smetana och regnbågsrom. Skala och finhacka rödlöken.
  2. Toppa blinierna med rödlök, dillvippor, rivet citronskal och nymalen svartpeppar. Servera direkt.

Foto: Klas Sjöberg