Snabba blinier med löjrom, smetana och gräslök

Recept på blinier med löjrom, smetana och gräslök
Med färdiga blinier gör du snabbt en lyxig liten aptitretare! Allt du behöver göra är att toppa med löjrom, smetana och gräslök.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Dryckesbitar #2 - Rökig old fashioned med chokladbittersBrand logo

Dryckesbitar #2 - Rökig old fashioned med chokladbitters

Blinier med löjrom, smetana och gräslök

Lyxigt och superenkelt att göra.

Lyxiga små blinier med löjrom, smetana och gräslök

16 stycken

Du behöver:

½ rödlök
Ca 1 msk gräslök
16 färdigköpta blinier
Ca 1 ½ dl smetana
1 burk regnbågsrom, 80 g
Nymald svartpeppar

Gör så här:

  1. Skala rödlöken och hacka den fint. Skär eller klipp gräslöken fint.
  2. Lägg blinierna på ett serveringsfat. Klicka på smetana och löjrom i små ”ägg” med hjälp av två teskedar. Toppa med rödlök, finklippt gräslök och peppar.

Foto: Lisa Björner