Aprikosbollar med kokos och lime

  • AvRedaktionen
Aprikosbollar med kokos och lime.
Lyxiga små fruktbollar med smak av aprikos, kokos och lime. Mixa alla ingredienser till en slät smet. Forma till bollar och rulla genast i kokosflingor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

20 st

Du behöver:

200 g torkade aprikoser

3 msk kokhett vatten

1 msk flytande honung

2 dl kokosflingor

1 dl hackad sötmandel

1 lime, finrivet skal

Garnering:

1 1/2 dl kokosflingor

Gör så här:

Mixa alla ingredienser i en matberedare till en nästan slät smet. Forma till bollar och rulla genast i kokosflingor. Låt stå i frysen minst 1 timme före servering.

Aprikosbollar med kokos och lime.
Aprikosbollar med kokos och lime.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!