Allt om maten och drycken på ELLE mat & vins jubileumsfest

  • AvRedaktionen ELLE
David Jansson
Hur firar man ett matmagasin på allra bästa sätt? Jo, med en extra lyxig jubileumsfest såklart, där maten och drycken är något alldeles extra! Det här är vad som serverades när ELLE mat & vin firade 30 år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Goda höstdrinkar: Likördrink med smak av persikaBrand logo

Goda höstdrinkar: Likördrink med smak av persika

Villa Dagmar bjöd på lyxiga kanapéer

• Kammussla med vaniljhollandaise och krispig lök samt macarons med körsbär och tonkabönor.

• Friterad donut med hummer, citron och espelette.

• Brioche med pata negra och kaviar.

• Brioche med parmesancrème och kaviar.

Kammussla med vaniljhollandaise och krispig lök samt macarons med körsbär och tonkabönor.

• Friterad donut med hummer, citron och espelette,

Friterad donut med hummer, citron och espelette.David Jansson
Brioche med pata negra och kaviar.
• Brioche med parmesancrème och kaviar.
Något sött? Dessa macarons med fyllning av körsbär var oemotståndligt goda.

Vinoteket bjöd på bubbel, rött & vitt

• Champagne Alain Bailly Les 87

• Girovago II dell’Uva Appassimento Salento

• Girovago II Custode del Segreto Toscana Bianco

• Marevia Cava Gran Cuvée Brut

• Pierre Ponelle Chablis

• Château d’angel Cuvée X

Vid ankomst fick alla gäster ett glas champagne från producenten Alain Bailly.

Vitt, rött eller cava? Hos Vinoteket fanns mycket att välja på!

Kronenbourg bjöd på öl

• 1664 Blanc

• 1664 Blanc alkoholfri

Mino bjöd på Limonata

• Citron

• Citron & persika

• Svartvinbär, hallon & citron

Farbror Arnes bjöd på glassar

• Farbror Arnes Kanelbulle

• Farbror Arnes Lemon Curd

Farbror Arnes lockade med glass i småbitar med valfri topping av strössel och såser.

Tack till ELLE mat & vins jubileumsfests sponsorer

Foto: David Jansson