Allt om maten och drycken på ELLE mat & vins jubileumsfest
- AvRedaktionen ELLE
Hur firar man ett matmagasin på allra bästa sätt? Jo, med en extra lyxig jubileumsfest såklart, där maten och drycken är något alldeles extra! Det här är vad som serverades när ELLE mat & vin firade 30 år.
Villa Dagmar bjöd på lyxiga kanapéer
• Kammussla med vaniljhollandaise och krispig lök samt macarons med körsbär och tonkabönor.
• Friterad donut med hummer, citron och espelette.
• Brioche med pata negra och kaviar.
• Brioche med parmesancrème och kaviar.
• Friterad donut med hummer, citron och espelette,
Vinoteket bjöd på bubbel, rött & vitt
• Champagne Alain Bailly Les 87
• Girovago II dell’Uva Appassimento Salento
• Girovago II Custode del Segreto Toscana Bianco
• Marevia Cava Gran Cuvée Brut
• Pierre Ponelle Chablis
• Château d’angel Cuvée X
Kronenbourg bjöd på öl
• 1664 Blanc
• 1664 Blanc alkoholfri
Mino bjöd på Limonata
• Citron
• Citron & persika
• Svartvinbär, hallon & citron
Farbror Arnes bjöd på glassar
• Farbror Arnes Kanelbulle
• Farbror Arnes Lemon Curd
Tack till ELLE mat & vins jubileumsfests sponsorer
Foto: David Jansson
