Populärt: Mat Vegetariskt Alla recept Midsommarmat Midsommardrinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Krämig äggröra med keso och gräslök

10 jul, 2017
AvRedaktionen
Krämig äggröra med keso.
Med keso i äggröran blir den extra krämig, proteinrik och mättande. Supergod till både brunch och frukost. Toppa med hackad gräslök.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 portioner

Du behöver:

1 dl keso

3 ägg

1 tsk smör

2 krm salt

1 krm peppar

1 msk hackad färsk gräslök

Gör så här:

Vispa ägg lätt och häll i panna med smör. Rör om tills du fått en röra. Tillsätt keso och värm. Smaka av med salt och peppar. Toppa med gräslök.

Krämig äggröra med keso.
Krämig äggröra med keso. Recept och foto: Arla

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons