Krämig polenta, bearnaise och pavlova – 3 lyxiga recept med ägg

  • AvRedaktionen ELLE
Krämig polenta, bearnaise och pavlova – 3 lyxiga recept med ägg
Nu knäcker vi några ägg och lagar fyllig bearnaise, frasig ­pavlova och krämig polenta. Allt blir godare med ägg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällenBrand logo

Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

Ägg kan vara bland det mest mångfacetterade livsmedlet vi har i våra hem! Antingen lagar du upp en krämig rotsakspolenta med skivad svamp, vispar en egen bearnaise och serverar den till gratinerad hummer eller så gör den magisk pavlova med matcha och passionfruktscurd. Eller varför inte alla tre i en storslagen trerättersmeny?

KRÄMIG ROTSAKSPOLENTA

Vanligtvis görs polenta på majsgryn, men här använder vi färsk majs till en extra krämig variant.

Till recept>>

GRATINERAD HUMMER MED KRÄMIG BEARNAISE

Skaldjur med bearnaise? Javisst!

TILL RECEPT>>

PAVLOVA MED MATCHA OCH PASSION

Matcha-pavlovorna med passionsfruktscurd tar ett tag att göra men de är värda allt besvär.

TILL RECEPT>>

Så gör du pavlova med matcha och passion

Så gör du din egen smoothiebowlBrand logo

Så gör du din egen smoothiebowl