3 frasiga och frestande våfflor – med en twist!

  • AvRedaktionen
Frasiga och frestande våfflor – med en twist!
Vem gillar inte våfflor? Uppdatera dem på vårt sätt, med choklad, spenat eller potatis – och du får helt nya frestelser att frasa loss på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

1. FRUKOST/BRUNCH:

Potatisvåfflor med bönor, chorizo och pocherat ägg

Frasiga och mättande potatisvåfflor som påminner som raggmunkar. Toppa med bönor, chorizo och ägg.

Till receptet >>

Potatisvåfflor med bönor, chorizo och pocherat ägg.
Potatisvåfflor med bönor, chorizo och pocherat ägg.

2. LUNCH/MIDDAG:

Spenatvåfflor med rökt lax och fänkål

Spenat i smeten gör våfflorna både goda och nyttiga. Toppa med rökt lax och knaprig fänkåls-slaw.

Till receptet >>

Spenatvåfflor med rökt lax och fänkål.
Spenatvåfflor med rökt lax och fänkål.

EFTERRÄTT:

3. Chokladvåfflor med nice cream och jordnötssmör

Toppa med en nyttig glass gjord på frysta bananer och jordnötssmör.

Till receptet >>

Chokladvåfflor med nice cream och jordnötssmör.
Chokladvåfflor med nice cream och jordnötssmör.

Av: Emma Knowles
Foto: Ben Dearnley

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!