3 festliga rätter till julbordet
- AvRedaktionen
Lyft julbordet med festliga rätter! Örtig matjessillskrans, julskinkesallad med rödbetor och karamelliserade äpplen med pepparkakssmulor.
Små komponenter som lyfter julbordet till helt nya höjder – sill, skinka och pepparkakor i finstämda rätter!
1. Örtig matjessillskrans
Matjessill med en twist! Denna örtiga matjessillskrans är lätt att laga och dessutom annorlunda i sitt utförande. Garnera med dill och körvel vid servering.
Till receptet >>
2. Rosa julskinkesallad med rödbetor
Till receptet >>
3. Karamelliserade äpplen med pepparkakssmulor
Efterrätter går sällan fel. Dessa karamelliserade äpplen med pepparkaka är magiskt goda. Servera med glass eller grädde till!
Till receptet >>
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
5 lyxiga och magiskt goda förrätter till julbuffén