3 bröd med en festlig twist

  • AvRedaktionen ELLE
3 bröd med en festlig twist
Fyll bröden med ost, kryddor, frukt och grönt så blir de extra festliga och räcker långt på buffén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Middag hos Wood: Så gör du en krämig spenatpastaBrand logo

Middag hos Wood: Så gör du en krämig spenatpasta

De flesta av oss älskar bröd – i alla dess former och det är en bonus om de råkar vara lätta att baka också. Det är fördelen med just focaccia, jästiden är kortare så passa på att dekorera vackra blommor med rödlök och körsbärstomater. Du kan också satsa på en kalljäst focaccia som kan stå i kylen över natten, den bakas med skivade äpplen på toppen – tro oss, det funkar! Spenatsnurrorna fyllda med ricotta och parmesan gör sig lika bra i picknickkorgen som på buffébordet!

FOCACCIA MED VÅRGRÖNT

Focaccian med grönsaker är en riktig prydnad för bordet.

Till recept>>

KALLJÄST FOCACCIA MED ÄPPLEN OCH ROSMARIN

Äpple bidrar med en härlig liten sötma till det annars ganska salta brödet.

TILL RECEPT>>

SPENATSNURROR MED RICOTTA OCH PARMESAN

Med ost och grönt blir snurrorna andra bullar.

TILL RECEPT>>

Spenatsnurror med ricotta och parmesan passar utmärkt på buffébordet

Så gör du tre lyxiga och snabba drinktilltuggBrand logo

Så gör du tre lyxiga och snabba drinktilltugg