Annons
Annons

Masker jag älskar


 

Annahita aka whinar.se var nyligen och besökte min podd (avsnittet kommer i sommar), då frågade jag henne vad lilla jag möjligtvis har lärt henne! Hon har bloggat om hudvård i snart nio år, och kan såå mycket. Men hon svarade ”mask, du är väldigt bra på just masker”. Det är ju sant tänkte jag. Fuktfattig som jag är testar jag det mesta som kommer i min väg.

Annons

Jag spenderar ju en go tid på ebay då och då för att klicka hem sheetmasks för en hel arme. För ett tag sen unnade jag mig fem guld och snigelmasker från Petitfee. För ca 120 kr blev de fem maskerna mina och lyckan var stor när jag hämtade ut dom på posten. Jag kan sheetmasks, och detta är en lyxig variant. Jag brukar alltid exfoliera innan sheetmasks, men gjorde det inte denna gången, körde bara en rejäl rengöring. Masken kommer i två delar, en över och en underdel, seriöst inpackade mellan två plasthöljen. Till skillnad från dom klassiska vita maskerna i bommull eller tyg eller vad dom är i, kändes denna inte drypande våt eller dränkt i fukt. Eftersom masken är av hydrogel känns den i början ganska sval och inte superfuktgivande, men när den legat på huden ett tag och värmts upp känner jag hur fukten går in. Jag hade den 40 minuter eftersom jag tittade på Blood In Blood Out samtidigt och älskar att ha mask. Ska definitivt köpa fler!

petitfee

IMG_3216

 

IMG_3258

Jag älskar Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Mask (ja ni ser ju hur glad jag är). Det enda dåliga är att den kommer i burk, när ska tillverkare släppa det? När jag kikar runt på reviews på internet har den minst sagt fått blandade recensioner, många tycker den är för kladdig och inte tillräckligt återfuktande. Men jag som verkligen är torr trivs väldigt bra med denna, skulle nästan säga att det var lite av en religiös upplevelse när jag smetade på den första gången. Kiehl’s klassiska Ultra Facial Cream är rakt över disk för fuktfattig för mig (men brukar ge den till både min pappa och syster i julklapp), så denna masken imponerade verkligen. För 285 kr blir en burk på 125 ml din.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar