Annons
Annons

Lucka 6, en dag och nattkräm (och en mask)


 

Hanna

Hej Kakan! Snart dags för mig att köpa ny natt och dagkräm (är torris precis som dig) och skulle vilja ha lite råd. Har innan använt Kiehls Ulta facial moisturizer för dagtid och Kiehls ulta facial deep moisture balm för nattid men känner att båda är okej men inte mer.

Annons

Använder essences och serum samt olja i min rutin men saknar dem där härliga krämerna för att låsa allting inne. Tack på förhand!

Hej Hanna!

Nu ska det LÅSAS IN! Bra inställning till kyla och produkter! Njuter av att du använder essence OCH serum OCH olja! Blir varm i hjärtat.

Ok tips kommer NU! Har testat en mask som är en dagkräm eller en nattkräm eller en nattmask. Och nattmask är ju et bästa jag vet. Och syra. Och spf. Det japanska märket Klairs är jag ju förtjust i och deras Freshly Juiced Vitamin E Mask är en uppsjö av möjligheter. Använd denna som dagkräm över ditt serum och under spf, gärna med ett c-vitaminserum under (vitamin e främjar c-vitaminets förmåga att jämna ut huden och öka glowet). Samma sak gör du på natten, jobba in ditt serum och lägg nattmask. Jag blev förvånad över både konsistensen och resultatet av krämen, den är lätt, som en uppvispad gele, fast vit. Vet inte hur jag ska förklara det annars. Men den smälter in i huden och jag gjorde en grimasch morgonen efter när jag vaknade av pure glädje. Huden var liksom helt fuktig fortfarande, sömnlös natt till trots. Glad blev jag. Va kul det är med bra hudvård.

Plus här har du en produkt som är allt i ett. Det goda är att vitamin e skyddar huden mot fria radikaler och uv-strålning. Mmmm det gillar jag. Förutom det har vitamin e antiinflammatoriska egenskaper och gör huden mjuk. Masken innehåller också niacinamid (några av er kanske har den 10% niacinamidbostern från paula’s choice!) som drar ihop porer och reglerar talgproduktion, bra på tex fet hy men jag som torris har inget emot det alls.

Kan såklart inte lova att detta är rätt för dig, men vill ändå rekommendera dig och andra denna upplevelse! Kostar 379 kr för 90 ml.

(0)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar