Julgodis: Chokladdoppade dadlar och fikon

  • AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Tillhör du en av dem som inte vill stå i timmar framför knäck-kastrullerna och som vill göra enkelt julgodis? Är du också en sån som gärna hoppar över det sockerstinna? Då är detta ett recept för dig. Anja Forsnor, vår raw food-älskande mat– och livsstilsbloggare bjuder på nya recept i bloggen varje vecka. De här chokladdoppade frukterna tycker vi passar in på allt ovan – plus att de är supergoda.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Receptet på dessa – och en hel del annat julgodis hittar du i Anjas blogg ––> Anja.elle.se.

Y8B3520_redigerad_web