Annons
Annons

Kan en kvinna få tipsa om en skrubb?


 

Ja det är klart jag får!

Ole Henriksen har en så go skrubb och nu, nu ska jag med glädje bita i det sura äpplet. Ni som lyssnat på mig i podden har hört mig tjata om att jag inte rekommenderar mekanisk skrubb ovanför halsen och uppåt. Alltså skrubb med grejer i såsom socker, kärnor, snäckskal mm. Skrubb med plast i skulle jag aldrig använda. Nu tar jag tillbaka det, det känns överdrivet, en får väl ta ansvar för the pressure och inte skrubba sönder sig.

Annons

Testade nämligen ovan nämndas Moment of truth 2-in-one polishing sugar mask. Ännu en hudvårdsprodukt med kort namn. Med råsocker och granatäpplekärnor polerar du din hy och skrubbar bort döda hudceller och får upp ett glow. En kladdig blandning av nyponolja, honung och pumpaextrakt gör din hy återfuktad och smidig. Låt masken ligga på 5-10 minuter (10 minuter gör bara dig gott), blöt sedan fingrarna med vatten och massera lätt i 30 sekunder, några cirklar i ansiktet och skölj sedan bort. Ta inte i för hårt, gör inte sönder din vackra murbruk. Pris ca 500 kr.

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar