Annons
Annons

Kan en kvinna få tipsa om en deo?


 

Detta är hands down den bästa deon jag testat i kvinnominne. I min jakt på giftfria deodoranter, eftersom giftet tenderar att söka sig till lymfan i armhålan vidare till brösten, har jag testat det mesta. Visst, jag kan utan tvekan prioritera att dofta lite svett istället för att gifta ner mig, men jag har också varit sugen på att slå två flugor i en smäll. Och nu kan jag göra det, lukta gott, no sweat och inget gift. Aurelia Botanical Cream Deodorant är det bästa jag haft. En deo på burk som du krämar in med fingrarna, en pasta som blir ett puder i armhålan. Det är ingen svag lukt, utan de eteriska oljorna som tea-tree, eukalyptus och pepparmynta gör sig påminda, även lavendel och bergamott. De har också antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Jag som ändå har varit en svettig kvinna i mina dagar vet hur en deo skall tas, med denna svettas jag inte och jag känner mig snäll mot huden som gör mig själv en giftfri tjänst.

Annons

Finns på tex Kicks för 239 kr, 50 gram, en burk som räcker länge.

 

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar