Annons
Annons

Kakan tipsar!


 

Beloved skin nerds, hälsningar från min ateljé där jag gör konst trots att det är långfredag och jag faktiskt borde vila. 

  

Jag vill i sann beautyblogganda dela med mig av några produkter jag testat på senaste!

Annons

Beauté Pacifique clinical super 3 exfoliator är inget du skojar bort. Ända sen jag gjorde min andra dermapenbehandling, och var tvungen att undvika starka syror i en vecka, har jag längtat efter en riktig exfoliering. Jag vet att en ska vara snäll mot huden, jag lovar jag var det! Smorde och rengjorde så glatt och avslutade tom några nätter med vaselin och feta masker bara för att tillgodose behoven. Men efter en vecka var det äntligen dags! Testade denna som både har mekanisk och kemisk peeling. Hänger ni med? Det mekaniska är små korn som peelar, och det biologiska är glycolsyra, salicylsyra och azelainsyra – samt salix alba barkextrakt. På förpackningen rekommenderas 20 min vilket säger en del om krutet, inte så stark kan en tro! Jag hade på min i 10 minuter och de brann inte, den bränns inte som Peter Thomas Roths pumpkin enzyme eller Excuviance papaya, men den är inget för den känslig.

 Bränner lagom    
 
Den här gjorde mig riktigt gott. Efter dermapen var jag lite fnasig och behövde liksom rens loss! Följde självklart upp med en olja och bra nattmask! Och spf på dagen! Capris 497kr.

Jag har också testat denna toner från Medik8. Pore refining toner ska passa alla hudtyper och innehåller ingen alkohol, parfym eller paraben. Doftar gott. Passar bra för lättirriterad hy säger dom och det kan jag verkligen förstå. Jag som älskar när det bränns och känns, uppfattar denna som en öm liten försiktig kyss. På mig gör den nog inga mirakel, men om du är känslig kan det mycket väl va din grej.

 
Men nu ska jag hänge mig tusen procent till Jesus och påsken. Köss 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar