Annons
Annons

Jag har slutat tro på hudterapeuter och läkare!!


 

Hej älskade Kakan!

Jag har kämpat med min kaosiga hy så länge jag kan minnas och jag har lagt orimliga mängder pengar/tid/energi på olika produkter och behandlingar. Men eftersom ingenting i hela världen verkar fungera börjar jag ge upp och framförallt har jag slutat lita på alla hudterapeuter och hudläkare som ger mig olika diagnoser och råd hela tiden.

Annons

MEN jag litar på dig. Och det jag önskar mig typ mest i hela världen är att hitta ett bra och tryggt ställe som kan ge mig råd/behandlingar/produkter som verkligen fungerar. Problemet är att jag bor i Göteborg och det känns som att alla bra ställen finns i Stockholm? Känner du till någon bra person eller klinik eller vad som helst i min stad? Är dig evigt tacksam om du kan hjälpa mig med detta så att jag slipper den här jävla hudångesten. Tack på förhand!!

C

Kära C.

Du får inte sluta lite på hudläkare eller hudterapeuter. Nånstans finns det en eller flera personer som kan hjälpa dig, jag sätter min högra underarm på det (och jag är sjuk beroende av den pga är keramiker).
Jag vill inte att du ska ha hudångest, vi har pratat så mycket om den ångesten i podden och den är fan förjävlig och ska tas på allvar. Har du hört på podden när Therese Andreasson var med? Jag tycker du ska gå till Akademikliniken i Göteborg för en konsultation med en hudläkare. Begär samtal med läkare och inte hudterapeut, som du så gärna efterfrågar. Jag tror verkligen inte att alla bra ställen finns i Stockholm. Och om ni som läser har andra tips i Göteborg, bring ‘em on! Vi är här för att dela med oss av alla knep vi kan!

Vet inte riktigt om du ska lita på mig mer än en läkare, men hoppas verkligen du får hjälp med detta. Kan du inte höra av dig sen och berätta hur allt går?

Kram Kakan

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar