Annons
Annons

Istället för syran på sommaren


 

Det vore en lögn att påstå att jag inte lever i direkt och ganska grovt överflöd av produkter. Kan det bli för mycket? Svar ja. Jag är noga med att testa, jag vill göra mitt jobb bra, för att kunna förmedla och skilja på dåligt och bra, för er skull inte minst. Jag ger bort flitigt efter test eller vid dubbletter, men vissa saker bara dröjer sig kvar. Denna är en sådan.

Annons

Jag brukar testa rätt friskt på min flickvän, vi har olika sorters hy men inte så hemskt olika. Den här godingen har hon gillat, jag lockade henne med att den innehåller 3% aha och att den rensar upp rätt rivigt om en nu vill det. Samtidigt är den snäll och passar till de flesta hudtyper, förutom rosacea och känslig hy. Peter Thomas Roths glycolic 3% Facial Wash peelar av döda hudceller under tvätten och det passar mig perfekt nu på sommaren när jag inte kör syror över natten. Jag känner mig len efter tvätten (på kvällen, på dagen kör jag fortfarande balm) och om jag ska erkänna går jag igång på att den skummar, stäm en stackars kvinna för hon gillar tvålkänslan! Eftersom peelingen stimulerar cellförnyelsen ser jag lite glowy ut dagen efter, dessutom blir jag väldigt mjuk! Pris för denna dryga är 429 för 250 ml.

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar