Annons
Annons

Irländsk mudmask, havssaltskrubb och fuktmask!


 

Gissa vem som precis sprang ut ur duschen och redan var insmord, ja det var självklart Dr Cakeman i egen hög person. När jag tvättar håret är det jobbigt, det tar så lång tid. Först tvätta två gånger, använder just nu schampo och balsam från Original Mineral, sen Olaplex som ska verka minst 15 minuter. Just ikväll gick jag ur duschen och la en rengörande mask från Peter Thomas Roth, Irish Moor Mud.

Annons

image-1-700x1244

image-700x1244

Denna goding är verkligen svart, jag tror jag klenade på ett alldeles för tjockt lager, det tog tid att ta bort i duschen men ohhhh vad len jag blev. Denna doftfria mask drar ut orenheter, smuts och olja från huden och proppar huden full med vitaminer. Peter Thomas Roth hävdar bestämt att leran i masken är 9000 år gammal och kommer från dom irländska hederna, dessutom skördad för hand. Inte så konstigt att masken kostar 629 kr för 149 ml. Dock dryg om en inte jobbar loss med samma volym som jag. Jag syrar ju på rätt kraftigt som ni vet, och ibland kan det va skönt med en mask som fokuserar på djuprengöring. Denna är fantastisk eftersom den inte torkar ut, vilket jag tycker många lermasker gör.

När jag stod där med Olaplexet i håret och mask i fejs, passade jag såklart på att skrubb mig till liv. I L:A Brukets havssaltskrubb med salvia/rosmarin/lavendel, innehåller olivolja och mandelolja och massa eteriska oljor. L:A Bruket lovar SPA (och jag älskar fan spa) och det är nästan så jag kan hålla med, om det inte vore för min lilla dusch med rätt osexigt duschdraperi. Det doftar ljuvligt, river precis som en skrubb ska, och återfuktar redan innan du klivit ur duschen. Detta är en perfekt skrubb. 319 kr för 350 ml.

Skärmavbild-2016-11-25-kl.-20.58.20

Väl ute satte jag mig och botaniserade bland lite nya pressprover. Paula’S Choice 10 % Niacinamide booster har jag längtar efter! Du kan använda det som serum eller blanda i det i ditt andra serum. Jag gjorde såklart båda två. Den här ska minska uppkomsten av förstorade porer och rynkor, detta genom vitamin b3. Ska även vara bra för acneärr och pogmenteringar. 499 kr för 20 ml.

image-3-e1480103156417-1000x750

By Terry, som jag för övrigt åt lunch med för nån vecka sen ihop med Emma Unckel och Carin Hellman (och massa andra skribenter) gör bra smink och bra hudvård, lyxigt och ganska dyrt. Jag är picky när det kommer till fuktmask, vill att fuktmask ska leverera. Jag testade Hydradiance Mask, en ljusblå lätt mask. Denna mask är för fuktfattig för mig, jag är supertorr. Jag lade på två lager och sov med den, men jag vaknade inte sådär superåterfuktad som jag önskade. Passar nog en mer oljig hy. Pris 589 för 100 ml.

byterry

Ok det där Codageserumet måste jag återkomma med, måste låta det jobba in och verkligen känna in!

Puss och kram Dr Cakeman

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar