Annons
Annons

Inte osexig på stranden i Marlies Dekkers!


 

Här ligger jag och njuter av Greklands varma vindar, sol och bad i min underbara Marlies Dekkers bikini Holi Vintage black & gold. Marlies Dekkers, vilken drottning. Jag älskar hennes underkläder, sen första gången jag satte på mig hennes bh’ar var jag hemma. Min underklädersgarderob består till 80% av hennes alster, jag känner mig fin, sexig när den andan faller på och brösten mår så bra. Otroligt många med bröst går ju omkring med fel bh-storlek och därför började jag ta med mina vänner på sk bh-promenader där jag tvingade dom att köpa bra och rätt bh’ar. Till slut stötte jag ihop med Teodora som äger Birger Jarls Under och vi hade samma kärlek för underkläder. Vi har haft några bh-kvällar för bal storbystade, jag har tagit in bh-promenaden in till butik.

Annons

Så, förutom goa underkläder har Marlies också badkläder utan des like. Triggervarning extrakt smala modeller, försöker kompensera med min egen. OMG va snyggt detta är, vill ha allt. Några av dom här bikinierna går int eupp i jättestor storlek men min är i 85 e. Bor ni inte i Stockholm, gråt ej. I Malmö köper jag mina underkläder på La Leia!

Dom här varianterna heter Holi Glamour!

Finns även i baddräkt!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar