Annons
Annons

Hur långt tid ska det ta innan det verkar??


 

Josefine 

Alltså en liten fråga bara, hur lång tid tar det egentligen innan man märker nån skillnad när man använder den där paula’s Choice? Jag har den 2 procentiga och använt den ett tag nu, märker ingen skillnad än.

Annons

Förstår att det är väldigt olika från person till person, men jag börjar bli otålig. Använder den varje natt kanske ska tilläggas. Du är bäst!

Hej Josefine.

Varje hud är individuell, såklart, och produkterna gör lite olika med olika ansikten och hudar. Jag, och många med mig märker direkt skillnad efter användning av den legendariska 2 procentarn. Jag blir len, känner mig jämnare och klarare på något sätt. Har inte använt den på senaste månaden, inte så mycket för att solen tittat fram (det funkar att ha den på kvällen och spf på dagen), utan för att jag inte hittar den. Jag vet att den ligger i en necessär nånstans…

Ge den en chans till, jag kan bara anta att du rengör ordentligt innan du applicerar den. Låt den verka 30 minuter innan du tillsätter serum eller nattkräm så kanske du ser skillnad. Om du varvar med en starkare aha-behandling nån gång i veckan kan du också komma åt bättre, om du inte är superkänslig förstås. Du skriver inte vilken hudtyp du har och vad du vill uppnå, men jag vet att denna produkt tyvärr inte är för alla, fast jag gärna vill tro det. Hang in there!!

 

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar