Annons
Annons

Hur fyller jag på spf under dagen?


 
 • Maria

  Hej Kakan! Hur brukar du göra med SPF under dagen om du bär smink? Om en är osminkad är det ju bara att återapplicera men annars? Finns det någon smidig mist med SPF eller nåt? Har använt Excuviance/syror några månader nu så jag känner mig extra nojjig 🙂 Mvh blekis 🙂

  Men kära blekis. Va inte nojig, eller det kanske är bra att du är det. Om jag är i såpass mycket sol att jag har behov av att fylla på spf’en under dagen, då sminkar jag inte mig alls. Kanske lite rouge och läppstift, men aldrig foundation. På våren kör jag ju dagkräm eller foundation med spf i och då får det snällt räcka över dagen. Är det såpass mycket sol ute en vårdag ser jag till att inte exponera mig för mycket.

  Jag vill inte vara dömande, eller tro mig veta mer än nån annan, men jag känner inte till nån som har foundation på tex stranden eller när det e riktigt svettigt. Jag är en väldigt svettig person så jag personligen kan inte ha nåt annat än dagkräm och/eller spf när solen lyser som starkast. Jag vet att det finns face mists med spf men aldrig testat. Tex har Vouge skrivit om det. Det jag gillar med att smörja och smörja i ansiktet under dagen, är att en känner om en har bränt sig. Om det känns lite känsligt eller helt lugnt när händerna vevar runt på huden!

   

  Keps skyddar också – men inte tillräckligt. 

  Annons
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar