Annons
Annons

Höstens a och o!


 

Nu när hösten kommer måste du ändra din hudvård, vänta inte till vinterns megakyla eller snökaos utan kör direkt.

Det kan handla om att byta eller lägga till ett oljeserum i din rutin, för att göra din hud mer tålig för kylan. Jag gillar Rescue Oil från PH Formula, en tvåkomponentslösning som inte alls är så fet som andra ansiktsoljor. Kan användas morgon och kväll. Exakt vad det är för oljor hittar jag inte trots intensiv googling, men såhär skriver dom själva;

Annons

”Denna två-stegs SOS rescue oil är en unik kombination av olika oljor med naturligt ursprung. Den tillför huden en välmående lyster och ungdomlighet.”
Vad ungdomlighet är vet jag inte, men oljan ska boosta collegenet och minska fina linjer. Vi får se. Go är den iaf i ansiktet, som bara den, och jag har testat många oljor in my face! 698 kr

Tro inte att du kan hoppa över spfen eller skyddet mot uv bara för det är kallt ute. Från BareMinerals kommer Prep Step som redan är en favorit. En lätt mineral shield som dels lägger en grund som en stabil primer inför sminket, men också som ett skydd med antioxidanter mot miljörelaterad stress och uva/uvb mot solens skadliga strålar som vi ju skyr med pesten. Right?

Mikroinkapslade pigment ska smälta ihop med din egen hudton sägs det, på min bleka vinterhud funkar det toppen, vet inte hur Prep Step beter sig på andra hudtoner. 40 ml för 425 kr. Jag älskar denna! Älskar att få en primer och spf i ett, plus den passar med alla mina produkter hittills!

Döda hudceller ska bort, fram med dom nya. The Microdelivery Peel från philosophy gör inte mig besviken, men inte heller superlycklig. En stor indränkt pad i varje förpackning (12 i varje ask) är förståss inte speciellt miljövänligt, fast vad vet jag, en plastburk som skulle kunna va alternativet kanske gör mer skada än dessa ihop. Eftersom jag alltid vill veta vad andra tycker om produkten googlar jag loss och finner experterna på Paula’s Choice sida. Där är det besvikna miner (som alltid haha). padsen innehåller för mycket alkohol och för lite exfolierande syror (mandelsyra). Av för mycket alkohol torkar huden som beakant ut och det bidrar till kaos för många. Azelinsyra funkar som en blekande ingrediens, men inte i den lilla mängden som padsen innehåller.

Jag gillar att köra denna över ansikte och dekolletage, jag känner mig lite uppfräschad och ren. Padsen rekommenderas att använda 1 gång i veckan, då blir 12 st för drygt 600 kr ett helt ok pris. Fast ändå saftigt, speciellt när det finns så många alternerande bra peel pads!

Wiho! BareMinerals nya rengöringsolja är toppen! Oil Obsessed Total Cleansing Oil rengör skonsamt och återfuktar samtidigt. Går från olja till en vit, mjölkaktig sak. Jag som inte gillar rengöringsmjölk älskar den. Skulle aldrig tvätta av en oljerengring med nåt annat än en blöt frottehandduk, eller svamp, allt måste liksom av. Denna åker lätt av, rengör bra och har en god doft. Ja, den doftar landelel och mandarin. Som efter varje rengöring bör du använda ett micellärt vatten efter för att få bort resterande smuts. 319 kr för 180 ml, dryg är det också!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar