Annons
Annons

Hm beauty; lyx och budget, och EKO!


 

H&M beauty har verkligen överraskat mig positivt. Vet inte varför, men först tänkte jag att det bara var snygga förpackningar och kul färger. Det är magiska nyanser, speciellt på rouge och ögonskuggor som är mina favoriter från HM beauty. Och när jag tänker efter känns det som att det är självklart, att ett sådant stort företag med oändliga resurser såklart gör smink som håller, och som också är kul.

Annons

Nyheter för i höst är bla Illuminising drops, hightlighter för kindben, ögonlock eller för att blanda i din foundation, kanske hms egna bb-cream. Har aldrig testat en så dryg liten droppe nånsin, skrattade typ. En minidroppe täckte hela mitt ansikte. 129 kr.

Det ekologiska blueberry lip balm är ett balm jag verkligen rekommenderar för hösten när ni i panik frågar mig vad ni ska ha för att skydda era läppar. Go diskret doft, ekologiskt och mysigt på läpp för 70 kr. Eller 69.90 kr men vi vet ju alla att det är 70 kr.

Ögonskuggorna är inte nya för i höst men lika snygga för det. Skaffa dig som vanligt en sick ögonskuggeprimer för att öka livslängden för dessa godingar. Från 59.90 till 79.90 och en uppsjö av färger.

Ekologiskt torrschampo, sug på den! Ekologisk potatisstärkelser gör ditt hår matt och med en doft av pepparmint. 99 kr.

Gellack från Hm, absolut. Nytt tvåstegssystem för dina små nagelbäddar. 69.90 för varje steg. Har ej testat obs.

Hm beauty rouge I love you. Icke sinande inspiration från dessa rosa kulörer, kan såklart användas som ögonskugga också! 79.90 kr styck.

 

(12)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar