Annons
Annons

Hatar jag eko?


 

Hej kakan!!

Jag har under en period varit väldigt insnöad på naturlighudvård/ecohudvård! Men efter att ha läst din blogg/lyssnat på din podd så har jag blivit lite fundersam haha. Du som ändå anses var ett proffs inom det här med hudvård verkar strunta i detta! Så jag undrar lite över hur du tänker med ingredienser och kemikalier och likande? Är det något specifikt som du undviker? Och även alkoholer! Jag verkar ha en hy som liknar din ganska mkt, dvs fuktslukande haha.

Annons

Får även små knottror ibland, sällan finnar. Har försökt med mkt men har kört på lite mer naturligt det senaste som sagt! Men vet ej om det är rätt väg att gå!

Blev en väldigt lång och konstig fråga men hoppas du förstår vad jag menar haha!

Puss och kram, emma!!

Hej Emma!

Fundersam ska du ju inte behöva vara 2017, speciellt på mig. För det första är naturlig hudvård och eko inte samma sak. Jag är mer intresserad av ekologiska produkter än naturliga om jag ska vara ärlig. Jag har haft perioder när jag skrivit om veckans ekologiska här på bloggen. Tvättar faktiskt bara håret med ekologiska produkter, nästan uteslutande. Gillar ekosmink, skriver om det titt som tätt. Så att jag ”struntar i det” är en klar överdrift.

Det finns tusentals skönhetsbloggare, vissa är inriktade på eko, och andra inte. Eftersom jag jobbar på Elle försöker jag vara på bred som möjligt. Jag är fokuserad på feminism, antirasism och kroppsaktivism, det är inte många beautybloggare som är det i Sverige idag, men det är mitt största intresse. Ekologisk hudvård är superstort, det finns massor av duktiga journalister som skriver om detta. I podden har bla Hanna Sjöström som driver sighten naturligtsnygg.se gästat. Tycker det är optimalt att vi alla är intresserade av olika saker!

Just nu undviker jag några speciella a-vitaminer som retinol och reinoider. Annars testar jag det mesta. Kolla andra bloggare så får du ditt behov mättat tror jag!

Lycka till

kram Kakan

(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar