Annons
Annons

Häng med på trend och hudvårdskväll med Elle


 

Vilka är de viktigaste trenderna inom mode, skönhet och inredning? Det vet Cia Jansson, Emma Unckel, Svante Öquist och ELLEs skönhetsbloggare Dr Cakeman. Kom och hör oss trendspana – en göttig kväll tillsammans med redaktionen och läsare! Jag skulle verkligen tycka det va så kul om massa hudvårds och beautynerds kom och ställde frågor, gav svar och bara tjötade!

Annons

MODE. Träffa drottningen Cia Jansson, ELLEs chefredaktör, som presenterar de senaste trenderna inom mode och ger en framåtblick. Med på scen kommer inbjudna gäster från branschen att dela med sig av senaste nytt. Cia är ett riktigt proffs, sån varm och go person och som gör Elle bättre hela tiden.

BEAUTYNYTT. Träffa ELLEs beautyredaktör Emma Unckel samt mig, ELLEs skönhetsbloggare, Kakan Hermansson. Tillsammans guidar vi dig till skönhetstrenderna och ger konkreta makeup-, hår- och hudtips. Vill även understryka att jag är ganska lös och ledig när det kommer till trender. Tex har jag samma smink nu som jag hade i 7an, den enda skillnaden är att jag bytt ut den bruna kajalen från Nature’s Calling för 9.90 på HM till kvalité från Clarins. Vi är där för att ha en mysig stund tillsammans med er!

Är gladare än detta lovar! Men lika cool.

INREDNING & DESIGN. Träffa Svante Öquist, ELLE Decorations chefredaktör, som guidar dig till inredningstrender och design tillsammans med en speciellt inbjuden gäst.

ALLT DU BEHÖVER VETA:

NÄR: Tisdagen den 24 maj 2016

VAR: Scandic Continental, Vasagatan 22 i Stockholm

TID: Vi öppnar dörrarna kl 17.30 och bjuder på ett glas vin.

PRIS: 299 kr om du är prenumerant, 399 kr om du inte är prenumerant.

BILJETT: Köp din biljett i ELLEs shop:

Programmet på scen äger rum kl 18.00–20.00, inklusive en kort paus. Efter programmet är du välkommen att mingla med oss på redaktionen och andra läsare. Dessutom kan du shoppa utvalda produkter från ELLE och njuta av ett glas vin med tilltugg som ingår i biljettpriset. ALLA får en utvald goodiebag av ELLE.

Välkommen!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar