Annons
Annons

Före och efter träning?


 
Bi

Hej Kakan! Jag vet inte vem jag ska vända mig till så jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig. Jag har äntligen börjat ta hand om min stackars hy med hjälp av märket Botanics (mycket bra budgettips, finns på Boots hemsida) och är väldigt nöjd med resultatet. Varje morgon kör jag på hela baletten: tvättar, rosvattnar, ögonkrämar, serumar och sist klickar jag på dagkräm. Men! Vid typ ett på dagen så är det dags för min träning och då blir ju såklart ansiktet svettigt och göttigt. Ska jag då efter träningen tjoffa på alla dessa produkter igeb eller hur ska jag tänka? Kan nämna också att jag sen på kvällen innan läggdags också lägger på alla produkterna men byter ut dagkräm mot nattkräm. Kan en överanvända produkter? Minskar effekten om jag tränar endast några timmar efter att jag tagit hand om ansiktet?

Annons

Vill också passa på att säga att jag älskar dig! Alltså verkligen, du är bäst!

Kära Bi.

Bra att du fått en go rutin, det värmer mitt hudvårdshjärta.

Ja, du ska helt enkelt göra om allt efter träningen. Jag kan bara anta att du duschar efter träningen, no shame om du inte gör det. Men både svett och dusch kommer ge face och dekolletage en riktigt omgång, och produkterna kommer inte vara kvar. Plus svett är uttorkande och du behöver återfukta. Så ja, på med allt igen.

Det är inte riktigt att överanvända produkterna när du bara applicerar efter träning, däremot kommer effekten av dina produkter inte bara minska utan helt avta efter träning, av svetten och kanske duschen. Oroa dig icke, bara smörj och smörj! Och lägg in en skrubb i din rutin också, det kan bli riktigt spännande.

Tack för dina fina ord.

Kram <3

Jag vill också tipsa om en riktigt go skrubb för kroppen jag har testat på sistone, nämligen en från Yves Rocher. Jag älskar att få all kroppsvård gjord redan i duschen, och slippa smörja och hålla på efter att jag torkat mig. Detta är helt perfekt för detta ändåmål. Kroppspeeling från Yves Rocher (som jag nyligen var i Paris med), med mandarin, citron och cederträ. Innehåller socker från ekologiska sockerrör och sheasmör. Dessutom har produkten 98% naturligt innehåll och förpackningen innehåller återvunnen plast för att minska tillverkandet av ny plast.

Massera in på kroppen, skölj ordentligt och du blir superlen och dessutom återfuktad direkt ur duschen! Priset är 119 kr

33619

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar