Annons
Annons

Förberedelser för huden inför live-TV!


 

Som ni säkert förstår vaknar en ju inte upp en lördag efter 14 timmars sömn som denna lilla sjuklig förbrukat, och ser ut som en glowing sun som ska sända Talang live ikväll. Nej du, här krävs arbete, och hårt sådant.

Annons

Igår när vi hade worksop inför semifinalen idag sa David Batra att jag såg lite blek ut, hade redan konstaterat att jag var sjuk så det var riktigt gött att höra. Hem och peela tänkte jag. Sov mellan 13-17.30 sen gick jag upp och åt och la en peeling som brände gott. Ska den göra såhär ont, tänker jag varje gång jag använder Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask, och ja det ska den. Men den bränner bara 1-2 minuter för mig, sen lugnar det sig. Eller så är ansiktet avdomnat. Exfolierar med hjälp av aha-syra, pumpaenzym och aluminiumoxid. Pris för 150 ml, 649 kr.

Efter det la jag på ett fuktserum och svalkade mitt ansikte med ytterliga en PTR-produkt, nämligen en 24 carat gold anti wrinkle sheet mask. 24k guld och hyaluronsyra ska minska fina linjer  på sikt och direkt ge glow och lyster. Är ute efter fukten och svalket och det gör den otroligt bra. Hade den en halvtimme, smorde in dekolletage med överflödig vätska och vaknade med ett glow och en lenhet ovanlig för denna värld. Men vanlig för mitt baby face. Pris för 6 st 679 kr. Älskar Peter Thomas Roth, trots att det är ett dyrt märke. Pumpamasken räcker forever, krävs så extremt lite för en omgång mask, sheetmasken är bara lyx!

 

See you tonight!

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar