Annons
Annons

Fenty Puma ss18


 

Besatt av Rihanna? Absolut. Finns ingen kolare än Robin Fenty I love you forever. Det som är kul med hennes kollektioner är att dom skiljer sig så enormt mycket från varandra. Denna är uppenbarligen fläktig och rivig, är förtjust i mc-stylen och tyckte visningen var så fin, med de där rosa sandhögarna och Riri som kom utåkandes. Men kollektionen va inte all that. Och jag tycker nog också att castingen på modellerna inte var på samma nivå som tidigare. Innan har det känts mer uttänkt och politiskt, nu kanske lite random.

Annons

Bilder från vogue.com

En av mina fave models Selena Forrest. Följ henne på insta, mycket nerslag hos hennes mamma och även hennes gosiga flickvän

Dom här stövlarna skojar en inte bort. Älskar lårhöga som ni vet, det e livets plagg!!

Denna väskan, absolut

Om dessa byxor finns i storlek juizy tar jag gärna ett par

Känns om jag tar tillbaka allt jag sa om kollektionen när jag ser den här kjolen

SKORNA

Dom här två klänningarna är nog mina klänningsfavoriter

I see u sister

Bäst idag på internet var detta. Jezra M som jag tidigare skrivit om under bla Fattitudeveckan, ställde den mest relevanta frågan. På alla modeveckor, den svenska inte minst, är storlek den absolut minst varierande normen. Mode är fortfarande vitt och åter vitt även om vi ser att designers väljer att använda sig av poc på sina visningar. Men just smalheten slår aldrig fel. Chromat har varje säsong otroliga visningar med varierande kroppar, men de vanlgia etablerade märkena kör sina size zero och INGEN pratar om detta. De stora aktörerna som rapporterar om mode normaliserar detta så grovt, låtsas som det regnar eller vill bara inte ta i det. Därför blev jag så glad att Jezra ställde frågan på Riris insta! Men nej tyvärr, är nästan 100 på att det inte kommer några plus size varianter tyvärr.

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar