Annons
Annons

Ett serum från kiehl’s?


 

Hej Kakan!

Läste om ett serum från Kiehl´s och tänkte fråga vad du har för erfarenheter från det märket?

Jag har inte provat tidigare men tänkte ev prova. Går det att kombinera med andra märken? Eller beror det på vilka produkter man väljer?

Stort tack för superbra blog!

Elin

Kära Elin.

Jag skulle nog säga att jag började mitt hudvårdsnörderi ganska mycket med Kiehl’s och har testat en del. Jag använder just nu ett serum från detta märke, som är lite specialdesignat efter mina önskningar. Jag vet inte var du bor men det går att göra på Kiehl’s disk på NK i Stockholm.

Grunden består av en go flaska med serum, kallad skin stengthening concentrate. I den ska du sen välja två av de fem varianterna som kommer i en liten tub, fulla med hårt jobbande koncentrat som går under namnen; pore minimizing, Visible redness, texture refining, brightening och wrinkle reducing. Originalserumet innehåller bla 35% squalane som bla fungerar som en transportör, alltså den är bra för att hjälpa andra ingredienser köras ner i huden. reparerar och återfuktar riktigt bra också!

När den gulliga personalen på Kiehl’s grundligt gått igenom min hud, med en hudbibel där jag fick svara på många frågor angånende texture, fuktfattighet, pigment, melasma mm, kom vi gemensamt fram till att jag skulle berika mitt serum med brightening complex (främst för min melasma) och poreminimizing (för det är alltid en ständig jakt). Efter nån vecka kom hela paketet på posten, serumflaskan och de två tuberna som jag själv tryckte i och skakade runt. Resultatet; ett ljuvligt serum. Jag har verkligen testat serum i mina dagar och detta är hög kvalitet. Känslan är underbar, den täcker min fuktfattighet och den går att använda morgon och kväll. Pris 855 kr ca.

Annons
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar