Annons
Annons

Essence?


 

Sissa

En följdfråga på ämnet toner och micellärt vatten: toner eller essence?

Efter rengöring, innan serum, som en go blanding av ansiktsvatten och serum. Precis som serum förbereder den huden för nästkommande produkt.

Annons

Jag är ganska nyligen bekant med essence, eller essence water som det heter i Japan, men det är verkligen ingen ny produkt. I just Japan och Korea är det ett steg i rutinen som aldrig skulle hoppas över, eftersom det ger ett plupat intryck utan att lämna huden fet. Inom K-beauty är ju detta standard.

 Jag tänkte, ska jag alltså utöka min rutin med ytterligare ett steg? Ja, varför skulle jag inte, det är ju inte jobbigt direkt. Speciellt för mig som är en torris, men egentligen för alla eftersom det ger massa göttig näring.

Det som skiljer essence mest från ansiktsvatten är alltså att den går under kategorin toner i form av applicering, den ska GE inte ta. Klappa in den, gnid inte med nån bomullsplätt utan tänk att hela produkten är en gåva till din hud. Essence ska vara väldigt näringsrikt och fuktgivande, på sommaren kan du använda det utan dagkräm och köra spf direkt över.

Mitt essence är en riktigt dyrgrip från la Prairie, men billigare alternativ finns såklart. Spana in K-beautysidor om du vill komma billigt undan, och för mer utbud!

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar