Kakan Hermansson
Kakan Hermansson är feminist, konstnär, programledare, dj, skribent och snart författare. Dessutom hudvårdsnörd och beautybloggare. Intresserad av stil, tex hur juicy kvinnor ska få plats i mode, Västsaharas frigörelse och samlar på lesbiskt porslin. Allt detta går att sammanfatta i en blogg som är exakt här och nu!
Annons

Enkelt och stabilt solskydd för hela familjen

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

För ett par år sedan dök EVY upp i både min pressprov och i mitt flöde. Och jag tänkte; solskydd i mousse, kan det vara något? Ja det var det. Enkelt och smidigt att applicera, både på vuxna och barn. Tryggt och har även produkter för att skydda hudens naturliga skyddsbarriär, och för att förbereda huden för sol. Jag är skitnöjd med Evy och jag tänkte att snart börjar ni väl köpa på er solskydd inför sommaren? Kronans Apotek har rabatt just nu och dessutom ta 3 betala för 2 fram till 2a juni, så passa på att bunkra. På ett solsolidariskt sätt.

Annons

Moussen absorberas riktigt snabbt, det är den stora skillnaden jämfört med kräm. Samma med doseringen, det behövs ungefär hälften av mängd om du jämför med kräm. Ja ni fattar. EVY är en svensk hudvårdsuppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret. Den försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning och ger effektivt skydd i upp till 6 timmar. Men jag skulle ändå rekommendera att fylla på efter bad.

Mina favoriter är:

En klassisk Spf 50 (reklamlänk via Apprl) Sun Screen Mousse för hela kroppen. Berikat med C vitamin, utöver E vitamin som alltid finns i alla EVYs produkter samt silkesextrakt och kollagen. Detta för att motverka och reparara skador på huden som kan uppstå av solen. Går otroligt snabbt in i huden och är väldigt dryg, ungefär hälften mot en kräm behövs. Uppskattar det snabba och dryga speciellt eftersom jag har en stor kropp. Det är något speciellt med produkter för barn, det känns tryggare och mjukare, så också denna spf 50 .  (reklamlänk via Apprl) EVY mousse är idealisk för tunn och känslig barnhud, och som alla EVY produkter har den högsta möjliga UVA-skydd och är fri från konserveringmedel, alkohol, parfym och nanopartiklar. Goals.

Annons

  Nyheterna är: 

  • EVY UV/HEAT Hair Mousse  (reklamlänk via Apprl) –  en multiprodukt med UV-skydd och värmeskydd som stärker håret och förebygger kluvna toppar. Innehåller B3/5/6, E- och C-vitaminer samt naturliga oljor.

    Sorry för tjat men sola inte mitt på dagen, ha gärna hatt med en brett brätte och smörj smörj smörj mina vänner <3

Kommentarer till “Enkelt och stabilt solskydd för hela familjen”

  1. Bedrövad skriver: 23 maj 2020 kl 17:13

    Hej kakan! Jag har ett problem som gör mig ledsen. Jag är 30 år men min hud är mer som någon i 50 årsåldern med vidgade porer och ojämn hudstruktur efter många år med acne och slarv med solkräm. Folk tror ofta jag är äldre en vad jag är (typ 35-40)vilket självfallet inte är något dåligt, men ja vill se ut som den åldern jag är i och ja tror mycket beror på min hy. För tillfället kör jag dubbelrengöring acos miciellär gel och därefter cerave hydrating cleanser, toner från lumene utan alkohol efter det kör jag skin citys pads med 2 % bha syra och nicamide, sedan en booster med hyalyronsyra från vischy och sist en natt/dag creme från Emma s för känslig hud,på dagen kör jag självklart solskydd. Detta har gett lite resultat men tror jag kanske borde lägga in retinol i min rutin. Vad tror du om det?


Dela på:
Laddar
https://kakan.elle.se/bikinilinjen/