Annons
Annons

En nattrutin med extra fzzzzz


 

Jag testar och jag testar och jag testar. Gräver djupt in i mina badrumsskåp och hyllor för att inte missa något och tänk om jag missat en pärla.

Började kvällsrutinen med en ny favorit, Filorgas Optim-Eyes Lotion. Ögon är det enda som är känsligt i mitt ansikte, jag är extremt selektiv med vad som känns härligt när jag tar bort smink. Eller mina ögon är det. När min Biologique Recherche ögonmakeremover tog slut visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Tycker alltid det lämnas kvar en oljig hinna på ögonen efter och att en ser lite grumligt ett tag, men icke denna! Milt och snällt tar den bort smink, och jag jobbar med tjocka eyeliners och mycket mascara. Inga problem, en av de bästa ögonprodukter jag använt. Hatten av Filorga <3 Pris 110 ml för ca 275 kr.

Annons

FullSizeRender (2)

För face jobbar jag loss med Caudalies Make Up removing Cleansing Oil (på torr hy). Balm och olja är mina favoriter vid rengöring och jag vill icke bli uttorkad, speciellt inte nu i vintertid. Därför är denna oljan perfekt, plus den luktar typ marsipan, pga innehåller sötmandelolja. Allt make up försvinner (även om jag alltid börjar med ögonmakeremover), jag är len och låterfuktad, och det ligger inte ett oljigt lager på mitt rara ansikte. Jag älskar denna! ca 250 kr för 100 ml.

FullSizeRender (1)

Klar med rengöringen? Nonne Nonne, ingen rengöring är klar utan några svep med micellärt vatten. Ett av mina favoritmärken Beaute Pacifique har lanserat ett nytt sådant, som lovar guld och gröna skogar. One step cleansing and moisturizing water heter det. Alltså one step förekommer inte, inte med nåt vatten, inte med nån liten wipe. Vill du bli ren och få resten av dina produkter att fungera måste du vara helt ren, annars kloggar liksom huden igen. Denna godingen är parfymfri och innehåller dom klassiska miceller, små molekyler som drar åt sig smuts utan att du behöver gnugga och göra en för stor påfrestning på din hud. Alltså passar denna för känslig hy också! Pris 289 för 200 ml med smart pump!

FullSizeRender (3)

Sen var det då dags för en go peeling, som jag har längtat. Jag har verkligen känt att jag inte lagt manken till på ett tag, vilket betyder att jag slarvat med lite peel pads, som visserligen är effektivt, men inte kört med det hårda artilleriet. Jag behövde helt enkelt jobba loss med en Papaya Enzym Peeling från Elemis. Denna kittlade till lite i början, men efter bara en minut kändes ingenting så jag hade på den i 15 goda. Rekommenderad tid är 10-15 minuter vilket innebär att detta är en ganska mild peeling. Förutom papayaenzym, som egentligen en enzym som heter papain, som utvinns av  krossad papaya, exfolierar även enzym från ananas. Mjölkprotein sägs ha uppstramande och föryngrande egenskaper. Jag känner att här har hänt nåt. 449 kr för 50 ml.

FullSizeRender

Nu ska jag badda in mig i serum och nattmask och vakna och se ut som 13. Skoja, som 35.

Puss kram Dr Cakeman

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar