Annons
Annons

Dr Cakeman IS BACK


 

Höstens fartfyllda öventyr har gjort att jag halkat efter lite i Dr Cakemans uppdrag att svara på era frågor. Men nu gör jag ett långsamt försök att hitta tillbaka. Ni vet ju att jag älskar era frågor. Vill be er om att ställa era frågor här och ingen annanstans. Inte på pm på instagram, inte på instrgramkommentarer, inte utan bara här, så det blir lätt att samla på ett och samma ställe.

Annons

Hej Kakan! Du har säkert svarat på denna fråga tusen gånger men jag är lite ny här. Jag skulle behöva förslag på en produkt som är väldigt effektiv mot ärr/märken efter finnar? Gärna något som inte är så dyrt för jag har tyvärr begränsad budget.. skulle verkligen uppskatta svar! Kramaar

Hej Aya. Det är svårt att avgöra eftersom jag inte alls vet vad du har för hudtyp. För mig har det hjälp att exfoliera mitt ansikte med syra så ny hud kommer fram.Det finns tusen produkter som säger sig bleka ärr och dom kostar oftast mängder med kronor. Jag älskar Paula’s Choice och är aldrig besviken på deras produkter. Du kan satsa på en weekly recurfacing treatment med 10% AHA från Paula’s Choice som du kör som en behandling ca 2-3 ggr i veckan beroende på hur mkt din hud pallar. Jag brukar ha den som en liten syrabehandling, där den får va på 10 minuter efter rengöring. Sen smackar jag på nattkräm och sover med den. Mitt ansikte är så lent när jag vaknar dagen efter. Successivt kommer den slip ner din hud och syran gör så att kollegenet boosta igång och kommer förhoppningsvis bilda nya fräsch hy där du har ärr också. Den kostar 419 kr och är så extremt dryg, räcker typ ett år.

pc10

Vanessa Falk var ju på besök hos Under Huden, min podd och pratade om att hon behandlade sina ärr med Bio Oil. Det är en billig olja du kan köpa på hälsokost eller olika apotek och som marknadsförs som en olja sombla tar bort ärr och bristningar. Säkert individuellt hur det funkar, men kostar ca 80 för 60 ml så det kan vara värt försöket. Vill understryka att en olja bör alltid ingå i en rutin där du också har en kräm, oljan ska inte användas ensam.

bio-oil-60-ml-0

Sist men inte minst, ni vet vad jag ska säga. Bästa skyddet mot att få ärr och att det inte ska bli värre är såklart SPF. I LOVE SPF <3

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar