Annons
Annons

Det händer på natten


 

Låt krämerna göra sitt när du sover, det är en riktigt stor present. Sen vaknar du upp och är nypeelad/återhämtad/redo för dag/natt och kan verkligen känna skillnaden.

I fredagsvar jag på Guldknappen och umgicks med så många koola tjejer. Rummen var fyllda med framgångsrika och smarta kvinnor, ja dom va assnygga också. Alla som bodde innanför tullarna fick goodiebags, så jag blev utan men unnade mig en tidig hemgång och en brinnande mask. Självklart talar jag om Peter Thomas Roths underbara Pumkin Enzyme Mask.

Annons

Efter det var jag tvungen att återfukta över natten. Jag började med en riktigt lyxig mask från Dior, Prestige Le Masque, den dyraste masken jag testat, men kanske också den bästa. Två olika slag av dyrbar blomnektar har skapat en amazing anti-age effekt. Lugnar och hindrar uppkomst av mikroinflammationer, vilket är fantastiskt om en har exfolierat stenhårt hehe. Den är så återfuktande! Kostar 1850 kr för 50 ml och ångesten är att min snart är slut.

diormask

Eftersom jag hade gått hårt på huden, tänkte jag, jag kan väl lika gärna lägga en till mask, är det så fel? Kan en kvinna få leva? Ja. Kiehl’s har kommit med två nya overnight masks, vilka båda är överraskande bra.  Mitt problem med Kiehl’s är att jag är för torr för många av deras produkter, jag behöver mer fukt och fett och nu är dom här.

Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque (alltid dessa korta namn) doftar för det första 100% gott. Imorse råkade jag slicka mig om munnen och då smakade jag på resterna som satt kvar på huden, och ja den smakade också gott. Med denna mask stärker du hudbarriärerna så att färre partiklar från föroreningar tränger in i huden. Den tillför extremt mycket näring och fukt, och fukten känner du verkligen av. Antingen lägger du den som en klassisk fuktmask 5 minuter (ca tre ggr i veckan), och torkar bort överflödet när du är klar (Kiehl’s rekommendationer). Eller så kör du den över natten som jag och spiller inte en minimililiter på att torka av den. Och vill du ha den som en fuktmask i 20 minuter tror jag inte det skadar nån eftersom den är så mild. Pris 350 kr för 75 ml.

mob_mask_cilantro-orange

Kiehl’s klassiska serie Ultra Facial har gjort ett gött tillägg som äntligen passar mig. Denna Overnight mask har en otrolig konsistens, precis som cilantromasken. Overnight ser lite jelly ut men är en lätt kräm, som snabbt går in i huden. Passar alla hudtyper och jobbar med fukt, passar alltså även feta hudtyper. Alla behöver ju fukt! Inget kladd, bara full on hydration. 285 kr för 125 ml är dessutom ett bra pris.


Har ni testat dessa magic masks, vad tycker ni??

Puss och kram Dr Cakeman

 

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar