Annons
Annons

Det är så härligt med vackert smink


 

Älskar smink, titta så vackert. Armanis nya Ecstasy Laquer är helt underbara. Kolla så fina förpackningar! Den som ligger och blottar sig helt ogenerat är no 509, dom andra hittar jag tyvärr inte, för nån har tagit ut själva innehållet. Kanske beautyredaktören Emma Unckel, hon har ju all rätt att göra det!

Annons

En av världens vackraste parfymflaskor, är Tom Fords Orchid Soleil. Alla dom där glasflaskorna är fina, men denna tar nästan priset. Doften är varm och kryddig, Carolina på redaktionen säger att på henne doftar den minnet av solkräm och sen en hint av mint. På mig stör den mest men jag önskar verkligen jag kunde bära denna doft. Söt och varm, precis som jag ju. 30 ml ca 680 kr och 50 ml ca 995 kr.

Strax till vänster om Tom Fords flaska ligger en annan Tom Ford produkt nämligen rouget Nightbloom Powder, för saftiga 80 dollar. Rouget ger en svag rosa touch, superdiskret och ja, världens vackraste etui.

Plånbok extremt fake Louis Vuitton.

Och denna sexfärgade ögonskuggan från By Terry. 460 kr pure love. Älskar By Terry i både hudvård och smink, gör mig sällan besviken, dessutom finns det goda parfymer!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar