Annons
Annons

Dermapen såhär på sommaren!


 

Halloj!

Dermapen säger du… mitt i sommaren. Jag personligen skulle aldrig göra det när huden kan bli exponerad för så mycket solljus men du har säkert en plan! Gjorde en dermapenbehandling som jag dessutom följde upp med en kemisk peeling, eller kanske var det tvärtom, i början av april och det var absolut det senaste jag kunde tänka mig.

Men för att svara på din fråga om reparerande kräm, så brukar salongerna rekommendera detta, ibland kan du köpa till och det brukar såklart vara svindyrt, tyvärr. Jag brukar ju alltid rekommendera Avénes cold cream eftersom den är det, passar känslig hy och är billig. En pangkräm helt enkelt. Lägg ett lager vid tillfälle, du kan tom sova med det även om det blir lite kladdigt, men också köra som fuktmask några timmar om du har det över hemma! Pris ca 70 kr.

Utöver den har jag testat en så extremt skön kräm från Klairs, Midnight blue calming cream. Att smörja in sig med den var något utöver det vanliga måste jag säga. Den lugnar huden samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen, Ett speciellt växtextrakt som utvinns från kamomillolja reparerar huden och ger lindring på skadad hud, kan tänka mig att den passar bra efter en sådan behandling. Pris 359 kr och den kan du ju såklart ha när du inte gjort en dermapenbehandling också. Lycka till!!!

Annons
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar