Annons
Annons

Den stora, snåriga hudvårddjungeln.


 

Kakan! Jag älskar nya hudbloggen! Jag köpte Paula’s choice 2% bha och love it. Men jag känslig lite lost. Jag använder olja från Clarins, men borde jag alltså ha serum innan?
Jag har ganska fet och porig hud men har äntligen kommit på att ju mer olja och fet kräm jag använder desto bättre blir min hy, inte finnig alls. Tips till alla som är rädda för olja!
Och en sak till! Om jag ska använda en mask ( sån man tvättar av efter en stund) ska jag då ha 2% bha EFTER den? Eller innan? Fattar nada. Puss!

Annons

Hello Lovely Julia!

Frst things first, kul att du gillar 2% från PC, jag älskar den också men jag tyvärr lite paus nu, kör Lotion P50 från Biologique Recherche ett tag.
Det finns ju olika sorters serum, oljiga eller mer laddade med aktiva ingredienser, och vissa är mer vattniga. Jag kör alltid all in, har testat mig fram och vet vad som gäller. Kör din bha% och sen serum och sen olja, men se till att inte blanda för många syror, eller kolla vad din hud pallar. Gör det succesivt, kolla av om du är känslig. Jag kan göra i princip vad som helst med syror och grejer, och det enda som händer är att det inte ger resultat. Jag har lärt mig vad som funkar och inte helt enkelt. Men ja, kör på serum, serum är det som tränger ner djupast i alla hudlagren, den ska du icke hoppa över!

Nu vet jag ju inte vad du pratar om för mask, men kör masken, tvätta av, sen langar du heeeela din rutin efter den; bha, serum, olja you name it!

PUSS <3

Hej Kakan, tack för underbar blogg. Har blivit inspirerad och skaffat lite produkter för att testa om annat än Clinique ansiktstvål och ekologisk kokosolja kommer ge en bra effekt på min torra vinterhy. (KOKOSOLJA är fantastiskt BTW.)

Till att börja med blev jag intresserad av exfoliering efter att ha läst din blogg, skaffade jag REN Glycolactic Radiance Renewal mask nyligen. Har du testat den? Upplevde att den verkligen rensade upp hyn, fejset blev stramt och shiny. Snudd på uttorkat och behövde verkligen återfuktas efteråt.

Har du någon bra rutin för naglar och nagelband? Vet ju att du kör nån bra salva eftersom du är keramiker – men hur gör du med nagelbanden? Jag testade för första gången en nagelbandsremover från Depend men själva naglarna blev fett torra. Kanske gjorde jag fel. Hur brukar du göra?

Hej Alex!

Tack du!
Jag har testat ca ALLT från REN för jag gillar dom. REN Glycolactic Radiance Renewal mask också och uppskattar mycket. Uppfattar den som ganska mild, men gör jobbet. Kul att du gillar den!
REN30361
Angående naglar… bryr mig verkligen noll om dom små stackarna. Nagelbanden sköter sig eftersom jag smörjer flera gånger om dan när jag jobbar. Ibland, som nu inför Ellegalan gick jag ju till Frida Selkirk the master of all nail gods, och fixade. Men i vanliga fall ser det tomt och tomt ut här på tassen. Det finns oljor för naglarna och nagelbanden. Depend har för bra priser som funkar som dom ska. Tror inte alls du gjorde fel, sådana där detaljprodukter brukar kräva att andra produkter ska fixa resten. Kör på, fixa en olja också bara för dina nagelband så kommer du nog bli mer nöjd.
<3
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar