Annons
Annons

Dagkräm med spf


 

Älsklingar. Såhär är det, ska ni jobba med peeling, exfoliering och skrubb och allt vad det heter, då måste ni skydda er i solen. Oavsett om det är en snöig marsdag eller solen skiner i juli, eller oktober för den delen, skyddet ska på.

Annons

Antingen kör ni med en dagkräm som ni älskar och efter det applicerar ett solskydd, eller så kör ni en dagkräm med spf i. Alternativt jobbar ni in spf’en i rutinen via er cc-kräm eller foundation.

En av de bästa cc-krämer jag vet tipsade (tjatade Daniel Paris om), den är från Peter Thomas Roth, ett märke som aldrig gjort mig besviken. En antagning cc som jämnar ut både ton och hudstruktur, skyddar och ger lyster. Full med e- och c-vitaminer som fungerar som skyddande antioxidanter. En lagom täckande cc som inte mattar ner. Blanda med en klutt från Peter Thomas Roths 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream, så får du ett riktigt gulligt glow. Pris ca 479 kr men på rea nu på skincity.

Kiehl’s har en trogen spf’are i Ultra Light Daily UV Defence med goda 50 spf. Känner ni hur ni njuter? Det gör jag. Klenar på den över min dagkräm eller direkt på ansiktet varma och svettiga sommardagar, även på dekolletage och bröst när andan för topless faller på, och det är inte sällan. Skyddar mot UBV och UVA och krämen är oljefri, passar dessutom känslig hy. 355 kr för 60 ml.

skarmavbild-2017-03-07-kl-14-33-38

 

Rodial’s Snake moisturiser är min senaste test i dagkrämer, smidig och snabbabsorberande, slurp säger det. Radial är ett dyrt märke det sticker jag inte under stol med. Denna dagkräm stramar upp, och aktiva ingredienser jobbar med syresättning. Dessutom ska rynkor och fina linjer reduceras. Jag har den under min foundation och känner mig återfuktad i snöiga mars. Pris 1150 kr.

YAAAS skrek jag första gången jag testade Elizabeth Arden Pros Triple Protection Factor, ett solskydd på 50 spf med lite färg. Tonen sägs bara alla hudfärger men det säger ju sig själv att den omöjligt kan göra. Jag skulle inte använda denna som dagkräm, den är alldeles för lätt för mitt torra ansikte, däremot som ett komplement. Såhär skriver återförsäljaren om produkten; ”Enligt en klinisk studie publicerad i Journal of Drugs in Dermatology minskar den revolutionerande skyddande tekniken i TAP 50 de effekter av solskada som förknippas med förtida åldrande av huden.” Dryg som bara den, 799 kr för 50 ml.

Apoliva, Apotekets trogna följeslagare som aldrig slutar utvecklas. Det här är en dagkräm för den mognare huden, vilket betyder att denna goa 35-åting absolut hade kunnat hoppa upp i sadeln och börja smörja in. Det enda som kan hända med en för tidig användning av antiage är att du förlorar pengar, du kommer inte påverkas i huden. Apolivas antiage advanced dagkräm har spf 15 och skyddar mot UVA och UVB. Gör huden mjuk och ska reducera linjer, har dessutom en riktigt smart pumphylsa som känns väldigt hygienisk. 179 kr för 50 ml.

Jan Marini har gjort et solskydd som luktar som en dröm, inte en hemsk dröm utan en ljuvlig. Jag hör ju till dom som älskar när hudvård doftar smink också. Denna doftar liksom lite blommigt, obs lite, och lite mjuk vanilj. Jag använder denna Skin Research Daily Face Protectant över dagkräm men också ensam när det är jättevarmt, den funkar ändå som dagkräm, den har en god portion fukt i sig. Kan användas med annan hudvård och smink och är vattenfast, så ta med den till stranden! Pris 599 kr för 57 ml.

 

(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar