Annons
Annons

DAGEN EFTER…


 

Linn 

KAKAN! Du vet när man vaknar dagen efter en helkväll med alldeles för mycket alkohol, alldeles för lite sömn och hemska tanke, gårdagens smink kvar. HJÄLP! Jag tycker så synd om min hud vid dessa få men återkommande dagar.

Annons

Vad är dina bästa go back to normal knep? Man vet ju att en pizza kan hjälpa för sinnesstämningen. Men hudens pizza när den känner sig som ett svullet torrt russin med en flottig hinna? Tack.

Hej Linn.

För det första, ät nåt gott som liksom tillgodoser kroppens längtan, det kan vara en pizza som du nämnde eller hamburgertallrik, chips, smoothie eller ostbågar. Först och sistnämnda är mina favoriter.

När det kommer till dagen efter är smink över natten nog inte det värsta, tror det är alkoholen, men jag skulle liksom aldrig uppmana någon att inte dricka bara för det påverkar huden, om en inte har missbruksproblem vill säga. Börja med att ta en go dusch om du hinner, eller bara tvätta ansiktet, rengör och lägg en peelande mask aka en peeling, för att få igång ansiktet lite och få bort det där torra som du pratar om. Inte en brutal men ändå en sån så du känner att du lever.

Efter det måste du återfukta nåt så in i! Fuktserum och/eller oljeserum och kanske en klick fuktmask som får jobba över dagen. Har du använt syra i masken är ju spf också en självklarhet. Det tror jag är en bra grund för att låtsas att allt är normalt, sen kan du lägga en bb eller cc-cream över, eller foundation för att lura omgivningen ännu mer. Och ROUGE!! glöm inte rouge, det kan till och med lura en själv! Om du har tid, lägg en sheetmask och somna om en halvtimma!

Ps tips från coachen. Jag brukar alltså duscha och tvätta håret ibland när jag kommer hem sen på natten, då vaknar en kanske bakis, men har hy som en äldre tonåring och håret luktar gott. Det är ett otroligt trick!

Sheetmask på trött cakeman

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar